ToP Tunniste on osaamisestaan ylpeä RFID- ja NFC-ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme yhdistäneet automaattisen tunnistamisen osaksi asiakkaidemme prosesseja jo yli kymmenen vuoden ajan. Olipa haasteesi suuri tai pieni, me voimme auttaa sinua. Ratkaisumme voivat olla kriittisessä roolissa prosessissasi tai edustaa lisäarvoa tuotteessasi. Riippumatta sovelluskohteesta RFID:n avulla saadaan merkittäviä hyötyjä esimerkiksi viivakoodiin verrattuna. Toimintasi tehostuu ja henkilöstöresurssisi kohdentuvat paremmin läpi koko arvoketjun.


Teollisuus ja logistiikka

Voisiko prosessisi olla sujuvampi?

Olemme ratkaisseet teollisuuden ja logistiikan haasteita jo yli kymmenen vuoden ajan. Olipa kyseessä teollisuuden, tuotannon, logistiikan tai ajoneuvotunnistuksen tarve, meillä on siihen ratkaisu.

Tutustu!


Omaisuudenhallinta


Tiedätkö missä omaisuutesi kiertää?

Kiertävien materiaalien, tuotteiden ja tarvikkeiden hallinta on hyvin haastavaa. Omaisuudenhallintamme avulla kierto tehostuu ja voit vähentää kierto-omaisuutesi määrää säästäen kustannuksista.

Tutustu!


Mobiiliratkaisut


Tökkiikö tiedonsaanti kentältä?

Työtehtäviin liittyvä raportoiminen on työlästä ja tiedot tapahtumista tulevat hitaasti järjestelmiin. Mobiiliratkaisuillamme raportoiminen muuttuu läpinäkyväksi todella helposti samalla aikaa säästäen.

Tutustu!


Komponentit ja tunnisteet

Puuttuuko kriittinen komponentti?

Meiltä saat laadukkaat UHF-, HF- ja NFC-lukijat, -tunnisteet sekä kehitystyökalut käyttöösi. Halutessasi räätälöimme nämä tarpeittesi mukaan. Tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme!

Tutustu!

Referenssejämme
Uutisia
03 Maa2014
0

Eazybreak -referenssi julkaistu

Uusi referenssikuvaus ToP Tunnisteen Eazybreak Oy:lle toteuttamasta komponenttiratkaisusta on julkaistu.

Ratkaisusta voit lukea lisää 

13 Tam2014
0

Comforta -referenssi julkaistu

Uusi referenssikuvaus ToP Tunnisteen Comfortalle toteuttamasta rullakkoseurantajärjestelmästä on julkaistu.

Ratkaisusta voit lukea lisää

07 Tam2014
0

Sukkamestarit -case study

Kotimainen, muun muassa RFID-käsipäätteitä toimittava Nordic ID on julkaissut ToP Tunnisteen toteuttamasta Sukkamestareiden RFID-järjestelmästä case studyn. Eng

YHTEISTYÖSSÄ